Socialkompas LIVE – Tema: Når familien vakler

5

”Socialkompas LIVE” er navnet på de nye online fyraftensmøder for kommunale medarbejdere og andre interesserede, som skal styrke kendskabet og udbrede viden om de mange ressourcer i det frivillige sociale foreningsliv i Aalborg kommune.

Center For Tværfaglig Forebyggelse og De Frivilliges Hus inviterer til næste Socialkompas LIVE 

Torsdag den 13. juni klokken 15:00-15:45

Til Socialkompas LIVE kan du få et bedre indblik i et udsnit af de mange tilbud, fællesskaber og ressourcer sociale foreninger har til børn og familier i Aalborg kommune der kan fremsøges på Socialkompas.dk.

Denne gang er temaet: “Når familien vakler” 

Når en familie vakler, er der fællesskaber, der står klar til at række ud. En hjælpende hånd kan komme i mange former og fra forskellige steder. Derfor kigger vi denne gang nærmere på nogle af de gode tilbud, der findes til mor, far, lillebror og storesøster hos de frivillige sociale foreninger i Aalborg kommune. Der findes flere gode tilbud på socialkompasset, men denne gang fokuserer vi på:

  • Folkekirkens Familiestøtte, der fortæller om hvordan de arbejder for, at udfordret børnefamilier får en mindre presset hverdag.
  • Red Barnet, der fortæller om deres Familieoplevelsesklubber.
  • Børns Voksenvenner, fortæller om deres 3 venskabsprogrammer: Familieven 0-6 år, voksenven 6-11 år samt storebror/storesøster 11-15 år

Tilmelding via link: https://events.teams.microsoft.com/event/390f1da5-6068-45ed-989d-de66f1c31dce@94fe11a3-37d9-4f50-a215-4fd295985b73

Når du har registreret dig via linket modtager du en kalenderinvitation i Outlook.