Søg hele Nordjyllands Håndsrækning for foråret 2022

481

Nu er det tid for sociale foreninger, organisationer, væresteder m.fl. til at søge Hele Nordjyllands Håndsrækning til et godt formål. Der er ansøgningsfrist d. 13. februar 2022.

Hele Nordjyllands Håndsrækning er AaB´s velgørende pris, der siden 2015 er doneret halvårligt og går ubeskåret til gode formål i Region Nordjylland. Siden efteråret 2017 har Spar Nord Fonden valgt at bakke op om initiativet, så parterne sammen donerer to kroner pr. fremmødt tilskuer til 3F Superligahjemmekampe på Aalborg Portland Park.

Seneste modtager af Hele Nordjyllands Håndsrækning var FrivilligAalborg, der modtog en donation på hele 172.138 kr. FrivilligAalborg er en forening af frivillige under Dansk Flygtningehjælp. Foreningen har forskellige aktiviteter for flygtninge og indvandrere i alle aldre med det formål at fremme integrationsindsatsen i lokalsamfundet og skabe dialog, tolerance og forståelse.

Tidligere modtagere af Hele Nordjylland Håndsrækning har bl.a. været Foreningen Grønlandske Børn, Headspace Aalborg, Hjerterummet & Cykel20, Broen Aalborg, Skyggebørn, Gestus Nord og Barnets Blå Hus.