Sommerkunst i De Frivilliges Hus

780

I De Frivilliges Hus på Mølholmsvej kan man opleve skiftende udstillinger fra lokale kunstnere. Fra d. 7. juni og hele juli og august måned er det kunstneren Sina Heile, der udstiller olie- og vandmalerier i frivillighuset. Der er fernisering onsdag d. 14. juni kl.14.00, hvor kunstneren selv vil være tilstede. Mød op og oplev eventyrstemning og mange farver. Gratis entré. Alle er velkommen til ferniseringen og kunstudstillingen.

Sina Heile er født i Sæby i 1963. Hun har malet siden år 2000 og deltaget i mange forskellige malekurser og udstillinger. Sina Heile har tidligere bl.a. udstillet på: Sergentskolen og Maskinhallen i Frederikshavn, Knivholt, Jerslev Skole og Sæby Rådhus.

“Jeg arbejder mest med olie på lærred, hvor jeg elsker farvernes intensitet og energi. Mine malerier kommer ofte ud som indre eventyr og for mig er det at male en form for meditation og giver mig en kolossal glæde”.

“Mine malerier er intuitive og meditative. Hvert maleri har sit eget eventyr. I mit arbejde lægger jeg vægt på farvernes healende effekt på mennesket. Jeg har undervist i vådt i vådt akvarel-teknik sammen med meditation. Jeg maler for at glæde mig selv og at andre også bliver glade for at se på mine billeder, er jeg kun taknemmelig for”.

Se mere http://www.facebook.com/sinaheilekunst/?fref=ts 

Udover malerkunst arbejder jeg i min holistiske praksis HjertetsVej i Voerså med konsultationer, kurser/workshops og foredrag. Læs mere http://www.hjertets-vej.dk 

Kontakt Sina Heile på tlf. 40332283 eller mail: sinaheile@gmail.com

Sina kunstner