Efterårskunst i De Frivilliges Hus

1181

I De Frivilliges Hus på Mølholmsvej kan man opleve skiftende udstillinger fra lokale kunstnere. Frem til d. 1. november er det kunstneren Kickan Bang, der udstiller malerier i frivillighuset. Gratis entré. Alle er velkommen til udstillingen.

“I hele mit liv har jeg tegnet og malet af lyst. Som ung startede jeg med croquistegning, nu bruger jeg det som en slags træning og jeg bruger tegningerne, som skitser. Jeg holder meget af at udtrykke mig i akvarel, og er på det seneste begyndt at eksperimentere med akvarel på lærred. Akrylmaling foretrækker jeg frem for olie”.

“Jeg prøver at give udtryk for oplevelser og følelser, ved at gå ind i objektet, og så male det. Jeg er meget fascineret af Art Noveau og Art Deco, som ofte indgår i mine billeder som elementer. Min inspiration kommer fra stemninger, naturen og livet omkring mig. Form, farve, lys og skygge. Jeg anser mig selv som autodidakt, men har deltaget i adskillige kurser, og gået fire år på Aalborg Kunstskole.

Kickan Bang har sammen med Jutta Hald ATELIER APPELSINBLAA  i Danmarksgade i Aalborg. Kickan Bang kan kontaktes på tlf. 9812 9634 / 3031 5554 eller mail: kickanbang@gmail.com