Stigmatisering af psykisk syge – 8. februar

962

Onsdag d. 8. februar 2017 kl. 19.00 har du muligheden for at deltage i et gratis debatarrangement om stigmatisering af psykisk syge. Det foregår på Sind Skolerne, Doktorens Gyde 3 i Aalborg. Oplægsholdere og debattører er: Tina Muhl og Johanne Bratbo.

Ingen er kun sin diagnose. Johanne Bratbo, projektleder ved “En af os” arbejder til dagligt med at synliggøre den stigmatisering, der sker af psykisk syge. Men hvorfor er det arbejde vigtigt? Forskelsbehandles der i sygehusvæsenet?

Tina Muhl vil bidrage med aftenens bruger perspektiv. Hun har store dele af sit liv lidt af angst. Hør hendes beskrivelse af, hvad det vil sige at have angst og hvordan hun har lært at få bugt med angsten.

-I dag kan jeg tilgive min far for, hvad han har gjort ved mig. Jeg vil gerne stå frem og forklare, hvordan jeg fandt vejen til styrke – på trods af en opvækst med massive overgreb og svigt. I dag arbejder jeg med succes som personlig træner og coach i en kæde af Fittnesscentre, som min mand og jeg har etableret. Vejen til succes har været udfordrende og jeg er stødt på stigmatisering ift. mine psykiske udfordringer. Men troen og lysten har for mig været afgørende for, at jeg er kommet i mål.

Det er gratis at deltage i debatarrangementet, men husk tilmelding til Sind Skolerne på tlf. 9813 8066 eller mail: tilmelding@sindskole.dk

Arrangementet laves i samarbejde mellem De Frivilliges Hus, Den Sociale Skadestue og SIND Pårørende.