Vær dig – Vær med

582

Vær med’ er et projekt som faciliteres af De Frivilliges Hus, Aalborg, i samarbejde med Trygfonden. 

Vores mål er at gøre de mange alkoholfrie tilbud/aktiviteter i Aalborg mere synlige og skabe et samlingssted for dem, så det bliver lettere for de unge at finde disse. 

Hos Vær dig – Vær med kæmper vi for et Aalborg med plads til ALLE – også os der gerne vil indgå i fællesskaber, hvor alkohol ikke er omdrejningspunkt. Ud fra en ung-til-ung tilgang hjælper vi hinanden med at finde inspiration til, hvad man kan lave, hvis man ikke har lyst til at drikke. 

Målgruppen for projektet er unge i Aalborg i alderen 15-18 år, men da vi ofte spejler os i nogen, der er ældre end os selv søger vi unge i alderen 15-25 år til at tage over på profilen. 

Har man svært ved at sige fra, når vennerne ubevidst presser én eller vil man gerne have nogle venner, man også kan lave noget andet med end at drikke. Så er det Vær dig – Vær med man kan komme til for at få inspiration og gode råd fra ligesindede unge. 

“Vær dig – Vær med på Instagram” tdc_css=””]Instagramprofilen @vaer_dig_vaer_med og hashtagget #værdigværmed skal være samlingssteder, hvor unge kan finde inspiration til, hvilke fællesskaber Aalborg har at byde på ud over at drikke sig fuld i Gaden.  [/td_block_text_with_title]

[/vc_column][/vc_row]

Vær dig - Vær med på facebook

Facebook-gruppen ’Vær dig – Vær med’ er gruppen, hvor vi deler, og inviterer hinanden med til sjove, alkoholfrie fællesskaber i Aalborg kommune.

4 måneder siden

Vær dig - Vær med

Det er godt at blive bevidst om, hvordan og hvad man bruger sin tid på. For det er her man bliver bevidst om hvad man laver,og kan så vælge ting fra og til, og måske vælge at bruge tiden anderledes. Jeg personligt vil hellere investere min tid i skuespillet og dygtiggøre mig, end hele tiden at gå i byen. Jeg har altid været fascineret af film og den illusion man kan skabe, som virkelig kan føles ægte. Mit hjerte brænder for at være med til at skabe film med mit skuespil, så derfor giver jeg den hele armen, for at komme til at få filmroller.
I Sønderborg er der et sted for unge der hedder @mejerietsonderborg, det var der jeg deltog i en poetry slam workshop,og har derefter optrådt på deres scene. Det er et hyggeligt sted, med mange spændende events
”Hvad betyder noget for dig, som giver dig værdi og som du kunne tænke dig at bruge mere tid på”?
#værdigværmed #jegermig #jeglyttertilmigselv #alkoholfriefællesskaber #dethererminholdning #jegstårvedmigselv #jegerikkeforkert
... Læs mereLæs mindre

Vis på facebook

4 måneder siden

Vær dig - Vær med

Husk på, at det er okay at sige nej. Det der ikke er okay er at føle sig presset til at sige ja til noget du ikke har lyst til. Fordi andre vil have du skal gøre noget bestemt.
" Hvad har JEG lyst til " ?
Er en rigtig god sætning til at gå indad og mærke dig selv.
Du kan bruge sætningen i alle områder af livet.
Men lad os tage et eksempel som:
Du fylder 18 år, og dine venner siger du skal drikke 18 shots for at fejre det. Inderst inde har du bestemt ikke lyst. Men her vælger du alligevel at sige ja fordi du er bange for hvordan du vil fremstå og hvad de andre vil tænke om dig.
Her er det super vigtigt, at du netop siger. " Nej, det her har jeg ikke lyst til ".
Du skal altid lytte til dig selv og have dig selv med i det du laver. For når du siger ja til noget du ikke har lyst til, lader du andre tage beslutninger for dig, så her styrer andre faktisk dit liv. Det der er sejt og vigtigt er at sige fra og stå ved som den person du er, med dine personlige holdninger.
#værdigværmed #jegermig #jeglyttertilmigselv #alkoholfriefællesskaber #dethererminholdning #jegstårvedmigselv #jegerikkeforkert
... Læs mereLæs mindre

Vis på facebook

5 måneder siden

Vær dig - Vær med

Hos Vær dig - Vær med kæmper vi for et Aalborg med plads til alle - også dem som ikke vil drikke alkohol.

Du kan følge med inde på vores instagramprofil vaer_dig_vaer_med, hvor vi lægger opslag op om forskellige aktiviteter i Aalborg og du kan følge #værdigværmed inde på instagram.

Du kan også blive medlem af vores gruppe Vær dig - Vær med, hvor du kan dele alkoholfrie aktiviteter og finde nye fede fællesskaber. 😁💪
... Læs mereLæs mindre

Vis på facebook

7 måneder siden

Vær dig - Vær med

På Instagram-profilen 'Vær dig - Vær med' finder du inspiration til aktiviteter og fællesskaber, hvor alkohol ikke er omdrejningspunktet 👫✨På Instagram-profilen 'Vær dig - Vær med' finder du inspiration til aktiviteter og fællesskaber, hvor alkohol ikke er omdrejningspunktet 👫✨

✨Må gerne deles✨
... Læs mereLæs mindre

Vis på facebook

8 måneder siden

Vær dig - Vær med

Vær dig - Vær med ... Læs mereLæs mindre

Vis på facebook

9 måneder siden

Vær dig - Vær med

Vær dig - Vær meds coverbillede ... Læs mereLæs mindre

Vis på facebook