Vil du være frivillig juleaften 2018?

6065

En hyggelig aften i familiens skød med and, flæskesteg og brunede kartofler. Sådan er juleaften for de fleste. Men nogle vælger at bruge juleaften til at gøre en forskel for andre – f.eks. som frivillig ved julefesten på et værested, et plejehjem, en varmestue eller en social café.

 

Vil du være frivillig juleaften i Aalborg?

Kirkens Korshær holder juleaften for hjemløse og ensomme i Aalborg. Deres arrangement er fra kl. 18.00-22.00 i Ansgar Kirken. Der er gudstjeneste og hygge omkring juletræet i salen under Ansgar Kirken bagefter. Der er brug for frivillige, som vil være sociale, og være med til at skabe en god stemning og sørge for, at alle har nogen at snakke med. Og der er brug for frivillige, som er friske på at hjælpe med at rydde op bagefter.

Hvis du vil være frivillig ved Kirkens Korshærs juleaften arrangement, så kan du kontakte: Lene Højland Laursen på tlf. 2370 5515 eller mail: l.laursen@kirkenskorshaer.dk eller Lena Bentsen på tlf. 2440 6204.

Aalborg Kommune har et arrangement d. 24.12 kl. 15.00-18.00 for udsatte familier, der bliver holdt i Fritidscentret Vesterkæret, og tanken er, at familierne/børnene får varm mad, gaver og underholdning i løbet af eftermiddagen.

Hvis du vil være frivillig, kan du kontakte Aalborg Kommune: Sarah Boye Christensen, Center for Tværfaglig Forebyggelse, Hjulmagervej 22 på mail: sboc-fb@aalborg.dk 

Hjerterummet holder også juleaften for hjemløse og ensomme i Aalborg. Den sociale café Hjerterummet har brug for frivillige om dagen d. 23.12 kl. 9.30 til 15.00. – gerne sociale fagpersoner eller kokke. Derudover vil Hjerterummet gerne have hjælp til forberedelserne op til selve juleaften – finde sponsorgaver, skaffe juletræ m.m.

Hvis du vil være frivillig ved Hjerterummet, så ring til dem på tlf. 6124 1450 eller mail: hjerterummet@blaakors.dk

Der er også mulighed for at spørge plejehjem, aktivitetscentre og kirker i dit lokalområde, om de evt. har brug for frivillige juleaften.

Du er velkommen til at kontakte De Frivilliges Hus, hvis du vil vide mere om, hvor du kan være frivillig juleaften 2018 i Aalborg.