Vil du være frivillig juleaften 2017

6389

En hyggelig aften i familiens skød med and, flæskesteg og brunede kartofler. Sådan er juleaften for de fleste. Men nogle vælger at bruge juleaften til at gøre en forskel for andre – f.eks. som frivillig ved julefesten på et værested, et plejehjem, en varmestue eller en social café.

Du er velkommen til at kontakte De Frivilliges Hus, hvis du vil vide mere om, hvor du kan være frivillig juleaften 2017 i Aalborg.

Du kan f.eks. være frivillig ved Frelsens Hærs julefest for hjemløse og ensomme i Aalborg eller hos den sociale cafe Hjerterummet på Østerbro, der drives af Blå Kors Danmark. Kirkens Korshær har også brug for frivillige juleaften.

Frelsens Hær i Aalborg har brug for frivillige, der kan spille klaver og guitar, samt frivillige der kan hjælpe med praktiske ting ifm. julefesten. Interesserede kan kontakte Frelsens Hær på mail: aalborg@den.salvationarmy.org

Hjerterummet holder juleaften for hjemløse og ensomme i Aalborg fra kl. 17.00-22.00. Der bliver holdt et lille planlægningsmøde tirsdag d. 28. november kl.16.30 for dem, der gerne vil være frivillige juleaften. Her bliver man introduceret til stedet, værdierne og tilegner sig kendskab til juleaftens program. Hvis du vil være frivillig juleaften på Hjerterummet, så tilmeld dig på tlf. 6124 1450 eller mail: lon@blaakors.dk

Kirkens Korshær i Aalborg har også brug for frivillige d. 24. december. De får en stor donation af varer fra Netto om morgenen d. 24. december (ved 9-10 tiden), og der er brug for en håndfuld frivillige til at sortere og bære madvarerne ind i varmestuen. Varerne skal bruges til at forsøde de hjemløses juledage. Der kommer således en kendt kok den 26. december og laver mad af nogle af varerne til brugerne af varmestuen. Frivillige der gerne vil give et nap med kan kontakte varmestueleder Lea Ringstrømm på tlf. 2811 9437.

Der er også mulighed for at spørge plejehjem, aktivitetscentre og kirker i dit lokalområde, om de evt. har brug for frivillige juleaften.

vil du være frivillig julefaten