Workshop – meningsfulde fællesskaber i naturen d. 6. oktober

319

De Frivilliges Hus inviterer dig/din forening til at deltage i en ideudviklende workshop i grønne omgivelser til projekt Meningsfulde fællesskaber i Naturen. Det foregår torsdag d. 6. oktober kl. 16.30-19.30. Tilmeld dig her

Projektet har fokus på inklusion af psykisk sårbare unge i naturbaserede fællesskaber. Formålet er at skabe nye veje for at få flere sårbare og ensomme unge med i fællesskaber.

Vi er i fuld gang med udviklingen af natursociale aktiviteter og nu har vi brug for dig. Så tøm din grøntsagsskuffe – vi skal nemlig koge suppe på lige netop det, du bringer til bordet. Vi sørger for basen – det naturfaglige input, men vi mangler fyldet, de gode erfaringer og idéer du har. For hvordan får vi sårbare unge til at se på naturen som én stor social legeplads? Hvordan motiverer vi dem til at deltage i sociale aktiviteter under åben himmel og hvilke (U)muligheder ser du for dig?

På workshoppen, skal vi arbejde med drømmescenarier og ideudvikle på aktiviteter til projektet. I skal selv have en forsmag på hvordan 3 timer i grønne omgivelser kan se ud, og vi deler ud af vores viden om, hvorfor naturen kan blive en helt særlig medspiller i at understøtte gode samtaler, fællesskab og et roligt nervesystem.

Bliv inspireret og mærk energien boble, når vi sammen koger verdens bedste natur-sociale suppe på det vi alle bringer til bordet.

 

Program:

  • 16.30: Drøm stort, hak fint – Vi forbereder aftensmad og snakker os varme.
  • 17.15: Suppen simrer mens vi ideudvikler og udforsker naturens muligheder.
  • 18.30: Aftensmad: Natursocial Suppe.
  • 19.15: Vi binder en sløjfe på workshoppen

 

Torsdag d. 6. oktober 2022, kl. 16:30-19:30

  • Spejdergården, Sofiendalsvej 98, 9200 Aalborg SV.
  • Det er gratis at deltage, du skal blot tage noget med fra din grøntsags-skuffe.

 

Tilmeld dig på defrivilligeshus.nemtilmeld.dk/42/