Verdensmål på plakaten

422

Verdensmål på Plakaten er en udendørs udstilling om FN´s 17 verdensmål, som kan opleves på Musikkens Plads i Aalborg fra 5. september til 24. oktober 2021. Udstillingen tager udgangspunkt i den anmelderroste bog 2030 NOW. Det er FN-forbundet i Nordjylland og Life Exhibitions, der står bag udstillingen.

Henover udstillingsperioden afholder institutioner og foreninger i Aalborg en lang række arrangementer, som sætter fokus på bæredygtighed og verdensmålene. Der vil f.eks. være rundvisninger, foredrag, byvandringer, politikerdebatter og meget andet.

De Frivilliges Hus Aalborg inviterer til to inspirationsaftener for alle interesserede den 14. og 29. september med fokus på FN´s verdensmål og social bæredygtighed samt to guidede byvandringer d. 5. og 18. oktober med fokus på frivillighed og social bæredygtighed.

Se mere og læs om alle arrangementerne her

 

I De Frivilliges Hus i Aalborg har vi også fokus på bæredygtighed og verdensmålene, og har derfor valgt at deltage med forskellige arrangementer henover udstillingsperioden.

Tirsdag den 14. september kl. 17.00-20.00 inviterer De Frivilliges Hus inden for i frivillighuset på Hadsundvej 35 til en aften med oplæg, dialog og konkrete idéer til hvordan, og hvor man kan blive en del af det frivillige sociale arbejde med fokus på bæredygtige sociale fællesskaber og sammenhængen med verdensmålene.

Onsdag d. 29. september kl. 17.00-20.00 er der inspirationsaften på engelsk i De Frivilliges Hus, Hadsundvej 35, 9000 Aalborg. “An evening of presentations, debate and concrete ideas about how to become a part of voluntary social work in Aalborg, focusing on sustainable social networks and the sustainable development goals”.

Tirsdag den 5. oktober kl. 17.00-19.30  inviterer De Frivilliges Hus alle interesserede med på en guidet byvandring rundt i Aalborg med besøg på steder,, der arbejder inden for frivillighed og social bæredygtighed, f.eks. frivillige sociale tilbud, genbrugsområdet og andre lokaliteter. Startsted på Musikkens Plads. Der bydes på mad/sandwich undervejs. Tilmelding til De Frivilliges Hus.

Mandag d. 18. oktober kl. 10.30-13.00 arrangerer De Frivilliges Hus en guidet byvandring til steder, der arbejder inden for frivillighed og social bæredygtighed, f.eks. frivillige sociale tilbud, genbrugsområdet og andre lokaliteter. Særligt fokus på børne-, unge- og familieaktiviteter. Startsted er på Musikkens Plads i Aalborg. Tilmelding til De Frivilliges Hus.

Læs mere om hvordan vi arbejder med FN´s verdensmål i De Frivilliges Hus her