Husets kerneydelser

De frivilliges hus har fem kerneydelser

Bliv frivillig
De frivilliges hus hjælper dig som går med lysten og tanken om at blive frivillig. Vi kan fortælle om hvad det vil kræve at være frivillig og hvad det kan give igen. Når du er klar til at begynde kan vi også hjælpe dig med at finde den forening som matcher dig bedst.

Deltagelse, rådgivning og selvhjælp
De frivilliges hus tilbyder gratis og anonym hjælp til dig som har brug for hjælp til at komme igennem en svær periode. Vi har et overblik over de forskellige foreninger samt deres tilbud og kan hjælpe dig videre med at finde den rette hjælp.

Foreningsservice
De frivilliges hus kan tilbyde din forening hjælp med flere forskellige aspekter. Vi kan hjælpe med synliggørelse, finde nye frivillige, oplysninger om støttemuligheder og meget mere.

Netværk
De frivilliges hus driver netværk både imellem foreninger og imellem frivillige. Vi kan etablere nye netværk og hjælpe med at facilitere, herunder lån af lokaler, planlægning og indkaldelse til netværksmøder.

Projektrådgivning
De Frivilliges Hus tilbyder gratis opstarthjælp til dig og din idé inden for det frivillige sociale område. Vi har mange års erfaring og viden inden for det frivillige område og vil gerne dele ud og hjælpe med at din forening eller dit projekt får en god start.