Vær med når march mod ensomhed kommer til Aalborg d. 21. og 22. september

462

MARCH MOD ENSOMHED 2022

Flere og flere danskere rammes af svær ensomhed. I 2021 var tallet 598.000, og det er en klar stigning fra 2017, hvor 380.000 danskere var ensomme.

2.500.000 millioner skridt gennem 81 kommuner og 5 regioner – lige nu vandrer Patrick Cakirli og følgeskab gennem hele Danmark for at sætte nationalt fokus på ensomhed som sundheds- og samfundsudfordring – og du kan være med.

Fra d. 8. august til og med d. 14. oktober udfører Patrick Cakirli March mod Ensomhed ’22, hvor han vandrer 2.000 kilometer gennem Danmark i kampen mod ensomhed.

Patrick må kun gå, når han er i selskab med andre – ellers skal han stå stille. På den måde bliver marchen symbol på vigtigheden af fællesskab, sammenhængskraft og social ansvarlighed i kampen mod ensomhed.

I år støtter landsindsamlingen RECOVERY BULLS – en idræts- og aktivitetsbaseret nonprofitorganisation, som blandt andet forebygger og afhjælper ensomhed blandt mennesker i udsatte livspositioner.

Aalborg går med i March mod Ensomhed
Vær med i kampen mod ensomhed og gå med Patrick d. 21. og 22. september.

Det er gratis at deltage, og du bestemmer selv, hvor og hvor langt du vil gå med.

Patrick går mod Aalborg fra Hobrovej 110 i Støvring d. 21. september kl. 8.00. Om aftenen er der arrangeret fællesspisning i De Frivilliges Hus, for alle der har lyst til at være med.

Den 22. september kl. 7 kan du være med til at sende Patrick og følget afsted fra Gammeltorv i Aalborg, hvor de vil få et par ord med på vejen mod Flauenskjold. Der serveres kaffe samt et rundstykke til de fremmødte.

Tilmeld dig marchen på March mod Ensomheds facebookside.