Tubanu Aalborg inviterer til foredrag med Katrine Quorning

308

Tubanu er en forening, for unge og voksne, der er vokset op i familier med misbrug.

Fredag d. 18. november 2022 kl. 17.00-18.30 inviterer Tubanu Aalborg til gratis foredrag med Katrine Quorning. Det foregår i De Frivilliges Hus, Hadsundvej 35, 9000 Aalborg. Læs mere her.

Tilmelding senest d. 15. november på mail til: Aalborg@tubanu.dk  

Katrine Quorning er forfatter og foredragsholder. Ydermere er hun kendt for sin Instagramprofil @Flaskebarn, hvor hun tegner og skriver om, hvordan det er at vokse op i et hjem præget af misbrug. I 2019 udgav hun bogen Flaskebarn – Minder fra en rødvinsplettet opvækst, hvor hun skriver om en barndom præget af alkoholmisbrug.

Katrine vil i foredraget have fokus på alkoholisme i hjemmet, og de konsekvenser det har for børn, der vokser op med en far og/eller mor med alkoholproblemer. Med udgangspunkt i sin egen opvækst som barn af en alkoholafhængig mor fortæller hun om at skjule og skamme sig, om at tælle flasker i kælderen og at tage sig af sine søskende, men også om at få hjælp og at bryde tabuet. Foredraget er ikke kun en mundtlig beretning, men også en visuel oplevelse, hvor Katrines tegninger viser mange af de dilemmaer, følelser og tanker, som børn af alkoholikere oplever.