Se eller gense Socialkompas LIVE

12

Dyk ned i udvalgte Socialkompas tilbud og se med, når foreninger deler viden om deres aktiviteter og målgrupper i vores nye Socialkompas LIVE online møder.

Du kan nu se eller gense de to første møder, hvor temaerne var “Sårbare unge – muligheder og ressourcer i Aalborgs sociale foreninger” og “Når familien vakler”.

I videoen præsenterer tre foreninger deres aktiviteter, forløb og rådgivning, som kan findes på aalborg.socialkompas.dk. De giver indblik i hvordan deres organisation er sammensat, hvordan frivillige uddannes og hvordan man kan spotte adfærd, der kendetegner målgrupperne.

Se Socialkompas LIVE

Se “Sårbare unge – muligheder og ressourcer i Aalborgs sociale foreninger” og hør om tilbud fra:

  • Ventilen, som fortæller om deres ensomhedsforbyggende fællesskaber og aktiviteter.
  • Girltalk, som fortæller om deres arbejde med at forebygge mistrivsel blandt piger og unge kvinder.
  • Ung På Linje, som fortæller om deres samtaletilbud på chat og telefon til unge mellem 13 og 30 år, der mangler nogle at tale med om deres problemer og oplevelser.

Se “Når familien vakler” og hør om tilbud fra:

  • Folkekirkens Familiestøtte, der fortæller om hvordan de arbejder for, at udfordrede børnefamilier får en mindre presset hverdag.
  • Red Barnet, der fortæller om deres Familieoplevelsesklubber.
  • Barnet blå hus, fortæller om deres terapiforløb for børn fra familier udfordret af rusmiddelafhængighed.

Om Socialkompas LIVE

Socialkompas LIVE er et nyt tiltag, De Frivilliges Hus og Aalborg Kommune faciliterer i samarbejde foreninger med tilbud, der kan fremsøges på Socialkompas.dk. De online fyraftensmøder er målrettet kommunale medarbejdere og andre interesserede. Til Socialkompas LIVE kan du, uanset om du ser med live eller ser videooptagelserne efterfølgende, få et bedre indblik i et udsnit af de mange tilbud, fællesskaber og ressourcer frivillige sociale foreninger har til børn og familier i Aalborg kommune.

Flere spændende møder i efteråret

Efterårets program byder på flere “Socialkompas LIVE” fyraftensmøder. Følg med på vores hjemmeside og nyhedsbrev for at holde dig opdateret om kommende møder.