Aalborg stiller skarpt på det skæve sind

1464

Psykisk sygdom rammer en ud af fem danskere. Kloden rundt markeres Sindets Dag hvert år d. 10. oktober med fokus på vores psykiske sundhed. I 2019 er temaet forebyggelse af selvmord. Læs mere her

I Aalborg markeres dagen bl.a. med en stor filmfestival d. 8.-10. oktober i Biffen i Nordkraft, Teglgårds Plads 1, 9000 Aalborg.

Filmfestivalen “Don´t Fear the Weird”, der fra 8. til 10. oktober bliver holdt i Biffen i Nordkraft, skal med film, foredrag og events være med til at afstigmatisere og skabe åbenhed og fællesskab om psykiske lidelser.

 

Filmfestivalen DON´T FEAR THE WEIRD – VI STILLER SKARPT På DET SKÆVE SIND. 3 dage i selskab med spændende og tankevækkende film, comedy, faglige foredrag og personlige fortællinger. Fokus på psykisk sygdom på film og i virkelighedens verden. Filmene suppleres med oplæg fra de mennesker, der har psykisk sygdom helt tæt inde på livet, og som tør sætte ord på det, mange stadig er bange for at tale om.

Læn dig tilbage i biografsædet, lad dig forføre af fabelagtig filmkunst og bliv lidt klogere på den komplicerede psyke. Se hele det fantastiske program her