Bæredygtighedsfestival i Aalborg d. 11.-14. september

893

Bæredygtighedsfestivalen er et sammensurium af events med fokus på bæredygtighedens mange facetter lige fra miljø til social ansvarlighed. Festivalen afholdes fra den 11. – 14. september 2019 i Utzon Parken, Honnørkajen & Toldbod Plads, 9000 Aalborg.

De Frivilliges Hus vil også være til stede på Bæredygtighedsfestivalen. Mød os på Bæredygtighedsmarkedet d. 13. og 14. september ved stadepladsen, hvor TrygAalborg, Nordjyllands Politi og Region Nordjylland holder til.

Vi er der i forbindelse med det nystartede projekt – Vær dig, vær med, vær ædru – hvor unge får mulighed for at dele fortællinger om deres gode alkoholfrie fællesskaber med hinanden på Instagram. Der vil også være en konkurrence.

Kig forbi vores stand fredag d. 13. september kl. 14.00-18.00 og lørdag d. 14. september kl. 10.00-15.00. Vi glæder os til at se dig/jer til Bæredygtighedsfestivalen.

Formålet med Bæredygtighedsfestivalen er at skabe opmærksomhed om de mange lokale initiativer, der findes inden for bæredygtighed samt inspirere til en mere bæredygtig adfærd blandt aalborgenserne og alle andre, som har lyst til at deltage.

Se mere her