Danmark Spiser Sammen i uge 17 – fællesspisninger i Aalborg

1405

Vil du være med til at danne nye fællesskaber og sætte fokus på bekæmpelse af ensomhed?

Inviter nogen indenfor eller sig ja tak til en invitation, når Danmark Spiser Sammen i uge 17. Opret eller find et måltid tæt på dig her

Bæredygtig fællesspisning på Hovedbiblioteket i Aalborg torsdag d. 27. april 2023 kl. 18.00-20.30. Restaurant Nordur står for en velsmagende suppe, mens Nordjysk Fødevareoverskud har doneret både brød og dessert. I bæredygtighedens navn skal du selv medbringe bestik, tallerkener og drikkevarer. Overskydende mad doneres til Den Sociale Café Hjerterummet. Plads til 100. Det er gratis at deltage. Læs mere her

Find fællesspisninger i Ældre Sagens lokalafdelinger i Nordjylland her

 

Danmark Spiser Sammen er en tilbagevendende begivenhed i uge 17 og uge 45, hvor Folkebevægelsen mod Ensomhed mobiliserer organisationer og civilbefolkningen.

Med store og små spisearrangementer over hele landet ønsker man at gøre det lettere at møde nye mennesker og at invitere til samvær og fællesskab. Målet er at komme ud i enhver krog af Danmark – på tværs af generationer og kulturer. Visionen er, at ingen i Danmark skal rammes af alvorlig ensomhed.

Vær med til at fejre fællesskaberne i uge 17. Alle kan arrangere en fællesspisning under Danmark Spiser Sammen – venner, kollegaer, virksomheder, foreninger, organisationer, frivillig grupper, naboer, sportsklubber, ja alle.

Læs mere her