De Frivilliges Hus holder corona-lukket til 6. april

1029

CORONA-UPDATE

Aalborg rammes af nye corona-restriktioner, som træder i kraft fredag d. 11. december og gælder indtil den 6. april 2021.

Derfor er De Frivilliges Hus lukket foreløbig frem til tirsdag d. 6. april 2021. Medarbejderne arbejder hjemmefra, og kan fortsat træffes på tlf. 9811 1344 og mail.

Som en konsekvens af de skærpede restriktioner er De Frivilliges Hus lukket for offentligheden. Dette gælder også foreningskontorer og mødelokalerne i De Frivilliges Hus. Det betyder, at din forening ikke kan bruge lokaler og faciliteter i De Frivilliges Hus, og at alle møder, kurser, undervisning, aftaler og lokalebookinger er annulleret foreløbig frem til tirsdag d. 6. april 2021.

Aktiviteter, der har karakter af sociale tilbud eller har socialt udsatte som målgruppe, kan dog fortsat finde sted, så længe der tages hensyn til forsamlingsforbuddet på maks. 5 personer. Det er f.eks. AA-møder, selvhjælpsgrupper mm.

Husk også, at I som gruppe/forening stadig kan mødes udenfor i mindre grupper. I kan også vælge at mødes online, og her gælder forsamlingsforbuddet ikke! Hvis I har brug for hjælp til at planlægge og holde onlinemøder, så kontakt os gerne.

Vi beklager de gener og det besvær, det giver jer – men håber på forståelse. Vi holder jer løbende orienteret, og melder ud så hurtigt som muligt, når der er nyt.

Indtil da – pas godt på jer selv og på hinanden!

Læs mere om coronavirus i Danmark og myndighedernes anbefalinger her