Gå med på en social byvandring i Aalborg d. 8. december

878

Onsdag d. 8. december 2021 kl. 15.00-17.30 er der igen mulighed for at gå med på en af De Frivilliges Hus populære sociale byvandringer i Aalborg.

Det er denne gang Knud og Mai fra De Frivilliges Hus, der er guider på turen rundt i Aalborgs julebelyste midtby. Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig. Mødested uden for Tuba, Møllegade 8,1, 9000 Aalborg.

Der vil være besøg/stop hos Tuba, Den Sociale Skadestue, Mandecentret, Mødrehjælpens Genbrug, Folkekirkens Familiestøtte og Kirkens Korshær Aalborg.

Vil du vide mere så ring eller skriv til Knud på tlf. +45 6195 1991, mail: knud@frivillighuset.dk

Læs mere og tilmeld dig byvandringen her

 

Se det sociale Aalborg og bliv stolt af din by! Selv inkarnerede aalborgensere bliver helt “blæst”, når de oplever, hvilken oase af fine gratis hjælpetilbud, som findes i deres by. Har du lyst til at blive glad i låget over al den hjælpsomhed og venlighed, som findes lige på nærmeste gadehjørne, så tag med på en social byvandring.

På den ca. 2 timer lange tur, som foregår i Aalborg midtby, vil vi kigge ind forskellige steder, hvor man kan få hjælp og støtte i kritiske situationer i ens liv. Det er også steder, hvor man har mulighed for at blive frivillig, hvis det er det, man har lyst til.