Inspirationsaften for nye frivillige – efteråret 2020

1104

Grundet Covid19 har vi været nødt til at udsætte vores populære inspirationskurser for nye frivillige til efteråret. Men har du tænkt på at blive frivillig, så kan du altid komme ind til en uforpligtende bliv-frivillig-samtale her i huset. Ring til os eller kom forbi De Frivilliges Hus, så tager vi en snak om dine interesser og finder et match i den frivillige verden.

 

Mangler du noget? Måske et frivilligt arbejde?

De Frivilliges Hus inviterer nye frivillige til at deltage i et inspirationskursus.  I forbindelse med mødet vil der være et oplæg om at være frivillig ved forskellige sociale foreninger. Næste inspirationskursus afvikles i efteråret 2020 – dato endnu ikke på plads.

Tilmelding til De Frivilliges Hus på tlf. 9811 1344.

Det er gratis at deltage, og der serveres et lettere traktement samt kaffe og te ifm. mødet.

Mød op og hør mere om, hvordan du kan få et frivilligjob, der passer til dine ønsker, din kalender og dit liv. Vi hjælper dig med at finde et frivilligjob, der matcher dine interesser og kompetencer. Det kan være alt fra at være lektiehjælper eller besøgsven til at arbejde med ensomme unge, at arbejde i en genbrugsbutik eller på væresteder eller hjælpe foreninger med pr, it eller bestyrelsesarbejde.

Der er brug for dig – bliv frivillig og gør noget godt for andre!