Kursus: Brug naturen i det frivillige sociale arbejde d. 28. august

361

Søndag d. 28. august 2022 kl. 9.00-16.00  inviterer De Frivilliges Hus lokale foreninger og frivillige til at deltage i et spændende heldagskursus på Egholm. Titlen på kurset er: Hvorfor være inde, når alt håb er ude?

Naturen som medicin. Hør om naturens indvirkning på menneskers velbefindende, og lær hvordan I kan bruge naturterapi og beslægtede metoder i jeres arbejde med foreningens brugere. Dette lokale kursus præsenterer viden og værktøjer, der hjælper brugere og udsatte mennesker med at forstå værdien af frisk luft, bevægelse og fysisk aktivitet.

Kurset er målrettet frivillige og ansatte i foreninger, frivillige organisationer, frivilligcentre og initiativer, der udfører frivilligt socialt arbejde. Kurset kræver ingen særlige forudsætninger, men det er vigtigt, at deltagerne forbereder sig og deltager aktivt i øvelser og diskussioner.

Underviser på kurset er Ebbe Lavendt. Det er gratis at deltage i kurset, og der bluiver serveret morgenmad og frokost undervejs. Tilmeldingsfrist mandag d. 22. august.

Læs mere og tilmeld dig her