Social bæredygtig byvandring d. 18. oktober

403

AFLYST. Mandag d. 18. oktober 2021 kl. 10.30-13.00 inviterer De Frivilliges Hus Aalborg alle interesserede med på en gratis guidet byvandring rundt i Aalborg centrum. Se mere her

Vær med til at sætte den sociale bæredygtighed på dagsordenen på en helt særlig byvandring., der sætter fokus på den sociale bæredygtighed, som et led i FN-forbundets arrangement “Verdensmål på plakaten“.

Der vil være besøg/stop hos Café Parasollen, Det Kærlige Måltid, Wefood og Byhaverne i Karolinelund.

Startsted på Musikkens Plads i Aalborg. Der bydes på mad/sandwich undervejs. Det er gratis at deltage i byvandringen, men tilmelding er nødvendig til De Frivilliges Hus.

Vil du vide mere så ring eller skriv til Cecilie på tlf. +45 6195 1990, mail: cecilie@frivillighuset.dk

Læs mere og tilmeld dig byvandringen her

 

Se det sociale Aalborg og bliv stolt af din by! Selv inkarnerede aalborgensere bliver helt “blæst”, når de oplever, hvilken oase af fine gratis hjælpetilbud, som findes i deres by. Har du lyst til at blive glad i låget over al den hjælpsomhed og venlighed, som findes lige på nærmeste gadehjørne, så tag med på en social byvandring.

På den ca. 2 timer lange tur, som foregår i Aalborg, vil vi kigge ind forskellige steder, hvor man kan få hjælp og støtte i kritiske situationer i ens liv. Det er også steder, hvor man har mulighed for at blive frivillig, hvis det er det, man har lyst til.