Social byvandring i Aalborg Vestby d. 15. maj

305

Onsdag d. 15. maj 2019 kl. 15.00-17.30 er der mulighed for at gå med på en social byvandring i Aalborg Vestby. Det er Knud og Karin fra De Frivilliges Hus, som er guider på turen. Der vil være besøg/stop hos forskellige foreninger og væresteder. Se mere her

Mødested er udenfor Baglandet, Kong Hans Gade 1, 9000 Aalborg kl. 15.

Herefter går turen forbi Krisecenter for kvinder, Kirkens Korshærs genbrugsbutik i Reberbansgade, Aalborg Universitetshospital-Nord, Reden Aalborg, headspace Aalborg og FriRummet.

Det er gratis at deltage – ingen tilmelding. For yderligere info, mail: knud@frivillighuset.dk

 

Se det sociale Aalborg og bliv stolt af din by! Selv inkarnerede aalborgensere bliver helt “blæst”, når de oplever, hvilken oase af fine gratis hjælpetilbud, som findes i deres by. Har du lyst til at blive glad i låget over al den hjælpsomhed og venlighed, som findes lige på nærmeste gadehjørne, så tag med på en social byvandring med Knud og Karin.

På den ca. 2 timer lange tur, som foregår i Aalborg Vestby, vil vi kigge ind forskellige steder, hvor man kan få hjælp og støtte i kritiske situationer i ens liv. Det er også steder, hvor man har mulighed for at blive frivillig, hvis det er det, man har lyst til.

Mødested er ved Baglandet, Kong Hans Gade 1, 9000 Aalborg.