Social byvandring i Aalborg centrum d. 11. december

1546

Onsdag d. 11. december 2019 kl. 15.00-17.30 er der igen mulighed for at gå med på en social byvandring i Aalborg centrum. Det er Knud og Karin fra De Frivilliges Hus, som er guider på turen. Der vil være besøg/stop hos forskellige foreninger og væresteder.

Mødested er ved Frelsens Hær på Mølleplads i det centrale Aalborg kl. 15.00.

Turen går bl.a. forbi TUBA, Mandecentret, Den Sociale Skadestue, Kirkens Korshærs varmestue, Reden Genbrug, Mødrehjælpen Genbrug og Brætspilscafeen i Danmarksgade.

Det er gratis at deltage – ingen tilmelding.

For yderligere info, mail: knud@frivillighuset.dk

 

Se det sociale Aalborg og bliv stolt af din by! Selv inkarnerede aalborgensere bliver helt “blæst”, når de oplever, hvilken oase af fine gratis hjælpetilbud, som findes i deres by. Har du lyst til at blive glad i låget over al den hjælpsomhed og venlighed, som findes lige på nærmeste gadehjørne, så tag med på en social byvandring med Knud og Karin.

På den ca. 2 timer lange tur, som foregår i Aalborg, vil vi kigge ind forskellige steder, hvor man kan få hjælp og støtte i kritiske situationer i ens liv. Det er også steder, hvor man har mulighed for at blive frivillig, hvis det er det, man har lyst til.