Social byvandring i Aalborg centrum d. 24. juni

3059

Onsdag d. 24. juni 2020 kl. 15.00-17.30 er der igen mulighed for at gå med på en social byvandring i Aalborg centrum. Det er Knud fra De Frivilliges Hus, som er guide på turen. Der vil være besøg/stop hos forskellige foreninger og væresteder. Det er gratis at deltage.

Turen går bl.a. forbi Den Sociale Skadestue, Tuba, Mandecentret, Folkekirkens Familiestøtte, Café Parasollen og genbrugsbutik.

Grundet corona-situationen er byvandringen denne gang med tilmelding og der er max. plads til 10 personer. Mødested oplyses ved tilmelding.

Tilmelding senest d. 22. juni til De Frivilliges Hus, Knud Pejstrup, tlf. 98111344 eller mail: knud@frivillighuset.dk

 

Se det sociale Aalborg og bliv stolt af din by! Selv inkarnerede aalborgensere bliver helt “blæst”, når de oplever, hvilken oase af fine gratis hjælpetilbud, som findes i deres by. Har du lyst til at blive glad i låget over al den hjælpsomhed og venlighed, som findes lige på nærmeste gadehjørne, så tag med på en social byvandring med Knud.

På den ca. 2 timer lange tur, som foregår i Aalborg centrum, vil vi kigge ind forskellige steder, hvor man kan få hjælp og støtte i kritiske situationer i ens liv. Det er også steder, hvor man har mulighed for at blive frivillig, hvis det er det, man har lyst til.