Booking af lokaler i De Frivilliges Hus

1229
Booking af mødelokaler
Gratis lån af mødelokaler i Aalborg

Sociale foreninger, projekter, selvhjælpsgrupper og rådgivninger har mulighed for gratis at låne lokaler til møder, aktiviteter og arrangementer på såvel hverdage som i weekender i både dag- og aftentimerne i De Frivilliges Hus. Vi har hele 11 splinternye lyse mødelokaler med højt til loftet og en stor foredragssal.

OBS:

Elevator ude af drift. Vær opmærksom på, at adgang til De Frivilliges Hus og mødelokalerne i huset p.t. ikke er muligt for gangbesværede og handicappede,da elevatoren er ude af drift. Der forestår i de kommende måneder en omfattende renovering/reparation af elevatoren. Vi er selvfølgelig rigtig kede af, at handicapadgang til De Frivilliges Hus ikke er mulig lige nu.

 

Man kan booke via dette link: booking.frivillighuset.dk

Første gang I booker, skal I starte med at oprette jer som brugere. Vi får besked via bookingsystemet, hvorefter vi godkender jer med status som en frivillig social forening eller gruppe. Når I har modtaget en bekræftelse på godkendelsen, kan I frit booke lokaler.

Lige om lidt kommer der en mere udførlig beskrivelse af lokaler og faciliteter, men inde i bookingsystemet står der allerede nu hvor mange personer der kan/må være i lokalet.

Har i spørgsmål angående booking af mødelokalerne i De Frivilliges Hus, så skriv gerne til mail: booking@frivillighuset.dk