Folkekirkens Familiestøtte

1945

Folkekirkens Familiestøtte er et tilbud til alle børnefamilier, der ønsker et kærligt skub eller lidt hjælp til at skabe en god hverdag for deres børn og hele familien. Forældre kan få personlig sparring via den lokale koordinator til lige netop den udfordring, der fylder i den enkelte familie. Det kan være alt fra problemer med at putte børnene til udfordringer i parforholdet og til børn, der ikke trives. Læs mere her

Frivillig forældreven i hjemmet
Folkekirkens Familiestøtte tilbyder forældre sparring på og støtte til håndtering af familielivets hverdagssituationer. Det kan f.eks. være sparring om opdragelse, at skabe struktur i hverdagen, konflikthåndtering eller andre udfordringer. Hvad der skal støttes med aftales på forhånd med den lokale koordinator, og støtten foregår – via frivillige forældrevenner – altid med udgangspunkt i forældrenes ønsker og værdier.

Kurser
Vi tilbyder løbende kommunikationskurser til fremme af en bedre kommunikation i hjemmet. Kurserne er for forældre (Plej jeres parforhold) og til fraskilte forældre (Vejen videre efter skilsmisse).

Målgruppe
Vores målgruppe er børnefamilier med børn i alderen 0 – 17 år. Vi hjælper forældre uafhængigt af uddannelse, alder, religiøse eller politiske overbevisninger. Vi kan dog ikke tilbyde hjælp til familier med så store udfordringer, at det er kommunes opgave at hjælpe.

Kan se dig selv i ovenstående, og har du/I lyst til og brug for støtte, så hører vi meget gerne fra jer.

 

Folkekirkens Familiestøtte

Kontakt en af de lokale koordinatorer i Aalborg:

Helene Selmer Kristensen, Mail: hskr@km.dk, Tlf.: 2911 1810

Anne Marie Nedergaard  Mail: amne@km.dk, Tlf. 2345 8096

https://www.facebook.com/folkekirkensfamiliestotteaalborg/

Forside