Angstforeningen

8562

Landsorganisation for mennesker med angst. Mennesker med angst har brug for hurtig og effektiv hjælp for at forebygge invaliditet. Det er vigtigt at vide, at man ikke er alene om at have en angstlidelse, og det er vigtigt at få hjælp til at søge behandling. Angstforeningen vil arbejde for at udbrede kendskabet til og forståelsen for angst, stress og fobi.

Selvshjælpsgrupper

Angstforeningen tilbyder selvhjælpsgrupper flere steder i landet. I de fleste byer er grupperne for blandede angstlidelser, dvs. at deltagerne har en eller flere af følgende angstlidelser: panikangst, agorafobi, generaliseret angst, helbredsangst, socialfobi. I Aalborg, Århus og i København/på Frederiksberg har vi også grupper specifikt for socialfobi. Du finder en liste over byer med selvhjælpsgrupper her.

Angstforeningen har selvhjælpsgrupper i Aalborg, hvor man kan ringe til foreningen og visiteres til en af disse grupper.

Spørgsmål vedrørende lokale selvhjælpsgrupper for angstlidende rettes til:grupper@angstforeningen.dk

Tlf. nr.: 7027 1320

AngstTelefonen

Hvis du har brug for en personlig samtale med en person, der selv har prøvet at have angsten inde på livet kan du ringe til vores samtalelinie AngstTelefonen.

AngstTelefonen: 8230 6070

Mandag – torsdag mellem klokken 19 og 22
Søndag mellem klokken 16 og 19