Gestus Nord

981
Gestus blev stiftet i Aalborg i den 5. marts  2013. Vi gør det hele lidt anderledes end det vi normalt forbinder med velgørende foreninger. Foreningen er nemlig stiftet af og bredt funderet i det nordjyske erhvervsliv. Som navnet antyder, er det netop vores hensigt og formål, at yde en ’gestus’ til de nordjyske børnefamilier som har mindst og mangler mest, hvilket gælder både par og enlige forældre.

Hvad kan Gestus ansøges om?

Skulle du og jeres familie have behov for en håndsrækning i en svær tid, er der forskellige former for støtte/hjælp som Gestus kan bidrage med. Målgruppen for Gestus hjælpearbejde er trængte børnefamilier, hvilket gælder både par og enlige forældre, som er bosat i Nordjylland og som har hjemmeboende børn i alderen til og med 17 år. Du skal som ansøger dog være opmærksom på, at Gestus forventer, at få flere ansøgninger, end der er midler, til at honorere. Derfor har du desværre ingen garanti for, at din ansøgning imødekommes – også selvom, at du opfylder alle kriterier. Alle ansøgninger behandles løbende, dog er visse støtteområder sæsonbestemt, og har specielle ansøgningsfrister – for eksempel julehjælpspakker og konfirmationshjælp.

Vi får mange ansøgninger, og har desværre ikke mulighed for, at give svar ved afslag. Det betyder, at de der får hjælp/støtte får direkte besked enten via brevpost, e-mail eller telefon. Får du ikke besked, skal du betragte dette som et afslag.

http://www.gestusnord.dk/nord.aspx

Email:Formand@gestusnord.dk
Tlf. 2572 7200
9000 Aalborg