Social Grøn Byvandring d. 9. og 10. september i Aalborg

137

De Frivilliges Hus inviterer alle nysgerrige med på en Social Grøn Byvandring i Aalborg centrum og Håndværkerkvarteret d. 9. og 10. september 2020.

Kom med os på byvandring, hvor den sociale og grønne bæredygtighed finder sammen, og går hånd i hånd. Byvandringerne er en del af programmet til Aalborg Bæredygtighedsfestival 2020.

 

Social Grøn Byvandring i Aalborg centrum onsdag d. 9. september kl. 15.00-17.30:

På byvandringen besøger vi initiativer, der arbejder målrettet med både den sociale og den klimamæssige side af bæredygtigheden. På denne tur i centrum kommer vi indenfor hos forskellige initiativer og hører om, hvordan de arbejder – en fødevareuddeling af overskudsmad, udsatte der arbejder med affaldsindsamling, et genbrugsværksted og en genbrugsbutik.

Mødested: Nytorv, på pladsen foran Spar Nord kl. 15.00

Det er gratis at deltage, og kræver ingen tilmelding.

For yderligere info, mail: frivillighuset@frivillighuset.dk

 

Social Grøn Byvandring i Aalborg, Håndværkerkvarteret, torsdag d. 10. september kl. 15.00-17.30:

På byvandringen besøger vi initiativer, der arbejder målrettet med både den sociale og den klimamæssige side af bæredygtigheden. På denne tur i Aalborgs Håndværkerkvarter kommer vi indenfor hos forskellige initiativer og hører om, hvordan de arbejder – Blå Kors genbrugs-webshop, Råt & Godt, Rest9000 og en Repair Café.

Mødested: Banegårdspladsen (DSB) kl. 15.00

Det er gratis at deltage, og kræver ingen tilmelding.

For yderligere info: mail: frivillighuset@frivillighuset.dk

 

Se det sociale og grønne Aalborg og bliv stolt af din by! Selv inkarnerede aalborgensere bliver helt “blæst”, når de oplever, hvilken oase af spændende grønne initiativer og gratis sociale hjælpetilbud, som findes i deres by. Har du lyst til at blive glad i låget over al den hjælpsomhed, venlighed og sociale bæredygtighed, som findes lige på nærmeste gadehjørne, så tag med på en social grøn byvandring med De Frivilliges Hus.

På den ca. 2 timer lange tur, som foregår i Aalborg, vil vi kigge ind forskellige steder, hvor man kan få hjælp og støtte i kritiske situationer i ens liv. Det er også steder, hvor man har mulighed for at blive frivillig, hvis det er det, man har lyst til.