Vær dig – Vær med

2433

Vær med’ er et projekt som faciliteres af De Frivilliges Hus, Aalborg, i samarbejde med Trygfonden. 

Vores mål er at gøre de mange alkoholfrie tilbud/aktiviteter i Aalborg mere synlige og skabe et samlingssted for dem, så det bliver lettere for de unge at finde disse. 

Hos Vær dig – Vær med kæmper vi for et Aalborg med plads til ALLE – også os der gerne vil indgå i fællesskaber, hvor alkohol ikke er omdrejningspunkt. Ud fra en ung-til-ung tilgang hjælper vi hinanden med at finde inspiration til, hvad man kan lave, hvis man ikke har lyst til at drikke. 

Målgruppen for projektet er unge i Aalborg i alderen 15-18 år, men da vi ofte spejler os i nogen, der er ældre end os selv søger vi unge i alderen 15-25 år til at tage over på profilen. 

Har man svært ved at sige fra, når vennerne ubevidst presser én eller vil man gerne have nogle venner, man også kan lave noget andet med end at drikke. Så er det Vær dig – Vær med man kan komme til for at få inspiration og gode råd fra ligesindede unge. 

“Vær dig – Vær med på Instagram” tdc_css=””]Instagramprofilen @vaer_dig_vaer_med og hashtagget #værdigværmed skal være samlingssteder, hvor unge kan finde inspiration til, hvilke fællesskaber Aalborg har at byde på ud over at drikke sig fuld i Gaden.  [/td_block_text_with_title]

[/vc_column][/vc_row]

Vær dig - Vær med på facebook

Facebook-gruppen ’Vær dig – Vær med’ er gruppen, hvor vi deler, og inviterer hinanden med til sjove, alkoholfrie fællesskaber i Aalborg kommune.

[custom-facebook-feed]