Aalborg FRI-TID

3729
Aalborg FRI-TID er en del af Aalborg Kommunes Voksenafdeling, der arbejder for at højne livskvaliteten hos personer med handicap gennem frivillige fællesskaber. Det gør man ved at matche en frivillig FRI-TIDven med en person med handicap ud fra interesser, personlighed og andre praktiske forhold.
Bliv frivillig:
Vi leder derfor efter dig, som har lyst til at blive frivillig FRI-TIDven og lave sociale aktiviteter sammen med en person med handicap.

Som FRI-TIDven bliver du matchet med en person, som du typisk mødes med 2-4 gange om måneden til socialt samvær. Det kan være til kaffe og snak, spil, gåture, madlavning, koncertbesøg osv., alt efter hvad du og den potentielle borger interesserer jer for. Som FRI-TIDven kan du også være med til gruppeaktiviteter, såsom fællesspisning, IT, sport og spil.

De personer, der søger en FRI-TIDven, er voksne med fysiske, kognitive og/eller psykiske handicap af forskellig grad. Vi lægger stor vægt på at finde et godt match ift. netop dine ønsker og interesser.
Har du personligt overskud og mulighed for at være frivillig i minimum ét år, så er Aalborg FRI-TID måske noget for dig. Vi sørger for, at du bliver klædt på til opgaven.
Aalborg FRI-TID
Tlf. 3199 0037

https://aalborgfritid.dk