Kirkens- og Parasollens Genbrug

4372

Kirkens- og Parasollens Genbrug er en bæredygtig genbrugsbutik i hjertet af Aalborg, Boulevarden 36. Butikkens åbningstider er mandag til fredag kl. 13.00-17.00.

Genbrugsbutikken er et partnerskab, hvor overskuddet deles mellem Parasollens Genbrug (tidligere Butik 21) i Aalborg og Kirkens Genbrug (Samvirkende Menighedsplejer).

Lokalt går overskuddet til Café Parasollens arbejde for socialt udsatte borgere i Aalborg. Overskuddet støtter også menighedsplejens arbejde med blandt andet Folkekirkens Feriehjælp, som giver udsatte familier mulighed for at komme på ferie.

 

Vil du være en del af et levende fællesskab! Du kan som frivillig i genbrugsbutikken være med til at gøre en forskel for rigtig mange mennesker. Der er mange forskellige opgaver for frivillige i genbrugsbutikken: Betjening af kunder, sortering af nye varer, prissætning, vinduesdekoration, butiksindretning, småreparationer, afhentning af møbler, ledelsesopgaver, regnskab.

De fleste frivillige arbejder ca. 4 timer en dag i ugen, og arbejdstiden ligger inden for butikkens åbningstider, som er mandag til fredag kl. 13.00-17.00.

 

Kontaktperson:

Genbrugskonsulent Anette Iversen, telefon: 4016 0020, email: abi@menighedsplejer.dk