Turner syndrom Foreningen

2085

Turnerforeningen er en landsdækkende forening for alle piger og kvinder med TS, deres pårørende og andre interesserede. Du kan her få kontakt til andre piger og kvinder med TS eller/og til familier med en mindreårig pige med TS. Turnerforeningen udgiver et medlemsblad fire gange årligt samt bøger og andet informationsmateriale.

Foreningens formål er at samle alle med interesse i Turner Syndrom i en Landsforening for i fællesskab at udbrede kendskabet til Turner Syndrom. Yde støtte og information til piger og kvinder med Turner Syndrom samt støtte og information til vordende forældre til piger med Turner Syndrom. Øge livskvaliteten og glæden bland medlemmerne. Yde økonomisk støtte til lokalgrupperne, ungdomsgruppen, voksengruppen og forældregruppen. Arbejder for, at den relevante behandling til piger og kvinder med Turner Syndrom til enhver tid er tilgængelig i offentlig regi.
Turner syndrom er en genetisk tilstand som man kun ser hos piger og kvinder, der er født med et manglende eller ændret X-kromosom.
Tine Sejrskild Nielsen