Ulykkespatientforening

1237
UlykkesPatientForeningen giver professionel og erfaren støtte efter din ulykke.
Hos UlykkesPatientForeningen støtter og hjælper vi mennesker, der har været ude for en alvorlig ulykke eller invaliderende sygdom. Mange spørgsmål melder sig, når livet pludselig bliver forandret. Familie, job, økonomi og fritidsinteresser – en ulykke rammer bredt og kan have mange konsekvenser.
I foreningen kan den enkelte ulykkespatient og de pårørende finde støtte til at få hverdagen til at fungere så godt som muligt igen. Vi har en række eksperter med stor erfaring i at give råd og vejledning til mennesker, der har været ude for en ulykke.
Vi arbejder for at forbedre livsvilkårene for ulykkespatienter
UlykkesPatientForeningen er en fælles stemme for de flere end 100.000 danskere, der har alvorlige følger efter en ulykke. Vi arbejder målrettet for at forbedre livsvilkårene for ulykkespatienter og for at støtte og gennemføre forskning, der gør en afgørende forskel for ulykkespatienter.

Vi har eget hospital og køreskole

Foreningen driver et specialhospital for ulykkespatienter, der yder helhedsorienteret og professionel tværfaglig rehabilitering, ligesom vi driver et handicapbilistcenter, der sikrer rådgivning til ulykkespatienter, så de kan blive mobile igen.

Palle Brøndum

pallebroendum69@gmail.com

Tlf. 9838 0448